LOGEEROPVANG

HARTJE BREDA

In een pand van Stichting PiusX, wonen de dames Catechisten en Franciscanessen. Het wooncomplex heeft een schitterend uitzicht op stadspark 'Valkenberg' en beschikt over een prachtige binnentuin. Dankzij het samenwerkingsverband tussen Stichting PiusX en SeniorenTante, worden vrijgekomen studio's nu in gebruik genomen door SeniorenTante ten behoeve van de logeeropvang 'Hartje Breda'

Logeeropvang Hartje Breda biedt een vervangende thuissituatie. Net als thuis kan onze gast zijn eigen gang gaan, zoals hij dat is gewend. Voor het eten, de schoonmaak en de was, of bij behoefte aan extra Zorg en persoonlijke aandacht, staan onze medewerkers dag en nacht paraat. 

Ondanks de 24-uurs aanwezigheid van Zorgmedewerkers, levert Hartje Breda geen Verpleeghuiszorg. Hartje Breda beschikt niet over een gesloten afdeling. De Logeeropvang is dan ook ongeschikt voor mensen met dwaalgedrag of agressieproblematiek. Enige vorm van zelfredzaamheid is gewenst en zal tevens gestimuleerd worden.


Naast 24-uurs Zorg biedt Hartje Breda ook Dagbesteding en Begeleiding Individueel.

In de keuken worden de maaltijden dagelijks vers bereid door Food Enjoyce. De maaltijden worden in de grote huiskamer geserveerd of, indien gewenst, in de studio bezorgd. 

Iedere comfortabele studio is voorzien van een aangepaste badkamer, kitchenette, tuin/balkon, eethoek, zithoek, t.v., Internet, hoog-laagbed en een personenalarmering. 


Informeer naar de mogelijkheden voor

langdurig verblijf!