HARTJE BREDA


In een pand van Stichting PiusX, wonen de dames Catechisten en Franciscanessen. Het wooncomplex heeft een schitterend uitzicht op stadspark 'Valkenberg' en beschikt over een prachtige binnentuin. Dankzij het samenwerkingsverband tussen Stichting PiusX en SeniorenTante, worden vrijgekomen studio's nu in gebruik genomen door SeniorenTante ten behoeve van de logeeropvang 'Hartje Breda'Hartje Breda biedt logeeropvang in de vorm van een vervangende thuissituatie. Hartje Breda biedt Respijtzorg, Overbruggingszorg en Herstelopvang. 

Een ervaren team van Respijtzorgers (vervangende mantelzorgers) levert 24-uurs begeleiding en ondersteuning. Het Zorgteam van Thebe levert medische zorg. 

Iedere comfortabele studio is voorzien van een aangepaste badkamer, kitchenette, tuin/balkon, eethoek, zithoek, t.v., Internet, hoog-laagbed en een personenalarmering. 

In de keuken worden de maaltijden dagelijks vers bereid door Food Enjoyce. Maaltijden/koffie/thee worden in de grote huiskamer geserveerd of in de studio bezorgd. 

Hartje Breda biedt Respijtzorg, Overbruggingszorg en Herstelopvang.