LOGEEROPVANG


In een pand van Stichting PiusX, wonen de dames Catechisten en Franciscanessen. Het wooncomplex heeft een schitterend uitzicht op stadspark 'Valkenberg' en beschikt over een prachtige binnentuin. Dankzij het samenwerkingsverband tussen Stichting PiusX en SeniorenTante, worden vrijgekomen studio's nu in gebruik genomen door SeniorenTante ten behoeve van logeeropvang. Wij renoveren en moderniseren de studio's en het ervaren PiusX-team verzorgt onze clienten. Verpleegkundigen en verzorgenden (Surplus) zijn 24 uur per dag (etmaal) aanwezig. Iedere studio is voorzien van een aangepaste badkamer, kitchenette, tuin/balkon, eethoek, 2 fauteuils, grote t.v., Internet, hoog-laagbed en een personenalarmering. In onze keuken worden de maaltijden dagelijks vers bereid door Food Enjoyce. Maaltijden/koffie/thee worden in de grote huiskamer geserveerd of in de studio bezorgd. Een fysiotherapeut, kapper en pedicure zijn op afroep beschikbaar. Bezoek van onze clienten is te allen tijde welkom in de studio en in de tuin.  

In het kader van respijtzorg, wanneer de mantelzorger tijdelijk niet in staat is te zorgen voor partner of ouder (overbelasting of vakantie), nemen wij de zorg over.

Wanneer een senior na operatie of door ziekte tijdelijk niet thuis kan wonen (geen aangepaste woning of geen hulp), bieden wij herstelopvang.